Aller directement au contenu

Bacalhau & Co. avec un auteur de livres de cuisine

Évaluation de 5,0 sur 5 sur la base de 21 commentaires.Lisboa, PortugalDans la collection Cuisine sur Airbnb

Informations sur le COVID-19.

Rendez-vous dans le Centre d'aide pour découvrir nos consignes visant à protéger la santé et la sécurité des hôtes et des voyageurs dans le cadre des expériences Airbnb. En savoir plus

Expérience culinaire organisée par Maria Antónia

4 heures
Portugais
Jusqu'à 3 personnes
Proposée en Anglais

Au programme

Taste the best and genuine Portuguese food

I'll introduce you to several and iconic Portuguese codfish dishes and you'll leave with the skills necessary to prepare them at home.
I'll only work with the best and freshest ingredients, creating classic dishes from zero while we enjoy some different wines from Portuguese producers, regional chorizos, cheese, bread and other specialities.
We'll make three dishes from that list: Pastéis de bacalhau, Pataniscas de bacalhau, Açorda de bacalhau, Bacalhau à Braz, Bacalhau à Gomes de Sá, Bacalhau com natas and Bacalhau com broa, or others season dishes - all served with fresh salad. I'll share my knowledge about our real and ancestral regional cuisine.

Maria Antónia s'engage vis-à-vis de la sécurité

Cet hôte s'engage à respecter les consignes de sécurité et de nettoyage d'Airbnb liées au COVID-19, notamment en suivant les règles de distanciation sociale, en pratiquant une bonne hygiène et en s'assurant que tous les participants portent un masque.

Ce qui est inclus

  • À manger
    Portuguese confort food
    Apettizers, 3 plates of codfish and dessert.<b...
  • À boire
    White and red wine
    Portuguese wines from private producers.
À partir de 65€
par personne
jeu. 9 juil.
18:00 - 22:00
65€ par personne
65€ par personne
jeu. 16 juil.
18:00 - 22:00
65€ par personne
65€ par personne
sam. 18 juil.
18:00 - 22:00
65€ par personne
65€ par personne

Faites connaissance avec votre hôte, Maria Antónia

Hôte sur Airbnb depuis 2017
  • 21 commentaires
  • Identité vérifiée
I was born in the Alentejo and it is my roots that inspire me in the search for the flavors, perfumes and textures for the recipes that I have developed for many gastronomic magazines and books.
I am a publisher, food developer and editor of several publications and food developer, cook and manager of a different catering service at In Love with Food company. I am also coordinator of food workshops and showcooking held for various parish councils and municipal councils in the country.
I am the author and co-author of several books on food and nutrition and I've a professional certificate on Hygiene and Food Safety in Catering by CFPSA - Centro de Formação Profissional para o Sector Alimentar.
_________________
Because of Covid-19, all participants must wear protective face coverings as recommended by relevant regulatory agencies.
I was born in the Alentejo and it is my roots that inspire me in the search for the flavors, perfumes and textures for the recipes that I have developed for many gastronomic magazines and books.
I am a publisher, food developer and editor of several publications and food developer, cook and manager of a different catering service at In Love with Food company. I am also coordinator of food workshops and showcooking held for various parish councils and municipal councils in the country.
Pour protéger votre paiement, ne transférez jamais d'argent et ne communiquez pas en dehors du site ou de l'application Airbnb. En savoir plus
EXPÉRIENCES AIRBNB
Cuisine

Des passionnés de cuisine

Découvrez des recettes traditionnelles et écoutez les anecdotes personnelles d'hôtes locaux.

Des cadres intimistes

Partagez un repas dans des logements uniques, tels que des fermes privées ou des toits-terrasses secrets.

Des expériences approuvées par Airbnb

Chaque expérience est évaluée pour son respect des traditions culinaires.

Le lieu

My experience of cooking and tasting services is available in the comfort of my home in the city center of Lisbon, very well served by public transportation.

Évaluation de 5,0 sur 5 sur la base de 21 commentaires.

Carolina
février 2020
María Antonia and Her husband, let's take our fun dinner into our hearts. Good chat, good wine and wonderful food ... we will always make the delicious cod Fish we have learned!
Marianne
janvier 2020
Gebucht war ein Kochkurs - bekommen haben wir einen unvergesslichen Abend, neue Freunde, ein Einblick in das Leben in Portugal..... wir warten darauf, dass uns Maria und ihr Mann in der Schweiz besuchen kommen. Hoffentlich haben sie es in der Zwischenzeit geschafft all die Herrlichkeiten mit Hilfe der Familie und Freunden aufzuessen ( es hätte für eine Fussballmannschaft gereicht 😄). Thanks you for everything! Marianne and Georges
Gebucht war ein Kochkurs - bekommen haben wir einen unvergesslichen Abend, neue Freunde, ein Einblick in das Leben in Portugal..... wir warten darauf, dass uns Maria und ihr Mann i…
Gail
octobre 2019
Antónia and Luis were wonderful hosts! They are warm and welcoming, and made me feel like I have a family away from home. I had a great time learning about Lisbon through their eyes, hearing their stories, and sharing a delicious meal together. I would recommend this experience to food-lovers or anyone who enjoys making friends during their travels.
Antónia and Luis were wonderful hosts! They are warm and welcoming, and made me feel like I have a family away from home. I had a great time learning about Lisbon through their eye…
Monika
octobre 2019
The best thing we did in Lisbon. Antonia and Luis are super hosts, very welcoming and with warm hearts. It was an amazing evening, we cooked together and ate a great delicious meal afterwards. But it was much more than just that. We wont forget our evening with this wonderful people.
The best thing we did in Lisbon. Antonia and Luis are super hosts, very welcoming and with warm hearts. It was an amazing evening, we cooked together and ate a great delicious meal…
Cory
octobre 2019
Antonia and her husband were the best hosts we could ask for. From the minute you walked in you were welcomed as an old friend and by the end of the night I really felt like an old friend. They provided a wonderful spread of food and drinks and were overly generous. She is a very knowledgeable cook and explained all the details and history of the cod. She allowed you to get as involved as you wished. It was my friend’s birthday and she went out of her way to make a special cake. Overall it was a wonderful experience!
Antonia and her husband were the best hosts we could ask for. From the minute you walked in you were welcomed as an old friend and by the end of the night I really felt like an old…
Angela
octobre 2019
We had the best bacalau (codfish) in Lisbon. Antónia and her husband were wonderful hosts. Antónia is a great chef/teacher. They even made a birthday cake for my mom who was celebrating her birthday. Highly recommend this experience!!!!

Choisissez parmi les dates disponibles

Places disponibles : 5

Préférences alimentaires

Sur demande, l'hôte peut s'adapter aux régimes alimentaires indiqués. Dans ce cas, vous devez l'en informer avant l'expérience.
Régime sans œufs
Sans produits laitiers
Allergie aux noix
Allergie à l'arachide
Allergie aux fruits de mer
Sans gluten
Régime pesco-végétarien
Régime sans soja

À savoir

Conditions d'annulation

Toute expérience peut être annulée et intégralement remboursée dans les 24 heures suivant l'achat, ou au moins 7 jours avant qu'elle ne commence.

Pièce d'identité officielle

Vous allez devoir vous prendre en photo et la photo prise devra correspondre à celle de votre pièce d'identité. Cette opération permet à Airbnb de confirmer qui participe réellement à l'expérience. Vous n'aurez à le faire qu'une seule fois.

Critères requis pour les voyageurs

3 voyageurs âgés de 18 ou plus peuvent participer. Les parents peuvent emmener leurs enfants de moins de 2 ans.

Alcool

De l'alcool sera consommé pendant cette expérience. Seuls les voyageurs ayant l'âge minimum légal pour consommer de l'alcool pourront en consommer.

Plus de conseils

The place is very well located and served by Metro (Alameda or Areeiro station) or Bus.

Ce qu'il faut apporter

Appetite and curiosity.