Aller directement au contenu
cours de cuisine

Dégustation de washoku et de miso avec un sommelier

cours de cuisine

Dégustation de washoku et de miso avec un sommelier

14 commentaires
Durée
3 heures
Taille du groupe
Jusqu'à 4 personnes
Inclus :
Equipment, Drinks, Food
Proposé en
Anglais
cours de cuisine

Dégustation de washoku et de miso avec un sommelier

cours de cuisine

Dégustation de washoku et de miso avec un sommelier

14 commentaires
Durée
3 heures
Taille du groupe
Jusqu'à 4 personnes
Inclus :
Equipment, Drinks, Food
Proposé en
Anglais

Ce que vous allez faire

Before we start cooking, how about going to a super market together? There may be vegetable that you have never seen or cooked. Whenever I go on a trip abroad, I like to stop by a local supermarket, as it looks like a treasure box for me! Sweets are also interesting! After that we will cook my favorite washoku together at my house. The dishes are from traditional Japanese vegetable food to casual izakaya food :) During cooking, I will talk about miso. Do you know there are many different types of regional miso in Japan? Each region has each unique miso. We will do miso tasting, and you will choose one miso for today’s miso soup. Then, we will cook our own miso soup using the miso you chose. Sounds good? After cooking, we are eating and chatting in a *KOTATSU. Do you know that? It is a Japanese style warm table (table with a heater inside). Please be relaxed there:) *During from winter to spring After finishing the class, if you want, I can take you to a lovely old district called Yanesen near by (for free), where you can see the fully bloomed beautiful cherry blossoms and azaleas in spring. Also, there are a popular shopping street, and amazing old houses.

Votre hôte

Yuki

Yuki

I am a miso sommelier in Tokyo. I love cooking and also my major is chemistry. Cooking is like doing experiments! In 2013-2015, I lived in Boston in the U.S. with my husband. I often invited my local friends and taught how to cook Washoku (Japanese food). I was so happy to share how wonderful Washoku is. Since then, I have wanted to do a cooking class at my house in Tokyo too, and finally have started it! I have strong passion for miso, as my grandfather and dad used to run a miso company. So I was a child who really loved the smell of fermentation:) I'm also familiar with Yanesen area.

Ce qui est inclus

Food
5 dishes and my recipes Please let me know if you are vegetalians and/or have any concerns.
Drinks
Japanese tea
Equipment
Aprons

Photos des voyageurs

Commentaires des voyageurs

Section de navigation pour les pages des commentaires

Le lieu

1. Supermarket 2. My house 3. YANESEN walking* *This is an optional walking after finishing the class (for free). Yanesen is a lovely old district near by and very famous for the beautiful cherry blossoms and azaleas in spring. Also, there are a popular shopping street and amazing old houses. We will take a train. (Two or three stops away)

Disponibilité

Gardez ces informations à l'esprit

Conditions d'annulation

Toute expérience peut être annulée et entièrement remboursée dans les 24 heures suivant l'achat.

Politique de communication

Communiquez toujours par l'intermédiaire d'Airbnb. Pour protéger votre paiement, ne transférez jamais d'argent et ne communiquez pas en dehors du site ou de l'application Airbnb.

Critères requis pour les voyageurs

Un maximum de 4 voyageurs âgés de 10 ou plus peuvent participer.

Pièce d'identité officielle

Vous allez devoir vous prendre en photo et la photo prise devra correspondre à celle de votre pièce d'identité. Cette opération permet à Airbnb de confirmer qui participe réellement à l'expérience. Vous n'aurez à le faire qu'une seule fois.
Yuki
cours de cuisine
Dégustation de washoku et de miso avec un sommelier
14 commentaires
À partir de 43€/personne
14 commentaires
À partir de 43€/personne