Aller directement au contenu
Cuisine

Préparer la célèbre saucisse islandaise

Cuisine

Préparer la célèbre saucisse islandaise

64 commentaires
Durée
3.5 heures
Taille du groupe
Jusqu'à 8 personnes
Cuisine
Européen
Proposé en
Anglais
Cuisine

Préparer la célèbre saucisse islandaise

Cuisine

Préparer la célèbre saucisse islandaise

64 commentaires
Durée
3.5 heures
Taille du groupe
Jusqu'à 8 personnes
Cuisine
Européen
Proposé en
Anglais

Au programme

Let's make traditional Icelandic slátur! On a beautiful farm just outside of Reykjavík, you will learn the art of preparing, cooking and eating the most authentic food known to Icelanders: "slátur" in Icelandic. There are two types of slátur: blood pudding (blóðmör) and liver sausage (lifrarpylsa). The preparing of slátur is a messy, but entertaining affair. The ingredients for slátur are sheep's blood, chopped or minced sheep's fat, sheep's liver, oatmeal and whole milk amongst other things. You will mix the ingredients together, then provided with a 'boiling bag' for you to pour the ingredients into and sew it shut. Finally, we will put the bags into a pot and let it boil for an hour. While our Slátur is boiling, we will also be tasting other traditional Icelandic food like a fermented shark, rye bread, dried fish and sheeps pate amongst other things. We will walk around the area and meet the animals. You will get to hold and/or pet most of the animals and feed the horses with fresh grass. Finally, we sit down to eat the food we prepared and enjoy this unique environment together. You will leave with a full belly and more insights into the culinary practices of Iceland.

Cuisine

Cuisine

Expériences Airbnb
  • Des cuisiniers passionnés

    Découvrez des recettes traditionnelles et écoutez les anecdotes personnelles d'hôtes locaux.

  • Des cadres intimistes

    Partagez un repas dans des logements uniques, tels que des fermes privées ou des toits-terrasses secrets.

  • Des expériences approuvées par Airbnb

    L'authenticité des traditions culinaires de chaque expérience est évaluée.

Votre hôte

Freysi

Freysi

I was born and raised in Iceland and like most Icelanders I have been making liver sausage and blood pudding since I was a little kid. After traveling to 28 countries and taking cooking classes in most of them I realized that what people want more than anything is authentic experiences. I cant think of anything more authentic to Iceland than preparing and cooking this kind of food on an Icelandic farm around beautiful Icelandic nature.

Ce qui est inclus

À manger
Slátur. Icelandic food taste platter. Including fermented shark, hang meat, fish jerky, rye bread, sheep paté among other…
À boire
Milk and water We do offer lactose free milk if you ask for it in advance.

Photos des voyageurs

Commentaires des voyageurs

Section de navigation pour les pages des commentaires

Le lieu

We will be cooking on a beautiful farm just outside of Reykjavík. It’s a special place to see and experience.

Disponibilité

À retenir

Préférences alimentaires

Sur demande, l'hôte peut s'adapter aux régimes alimentaires indiqués. Dans ce cas, vous devez l'en informer avant l'expérience.
Sans produits laitiers
Sans produits laitiers

Conditions d'annulation

Pour bénéficier d'un remboursement intégral, annulez au moins 7 jours avant la date de début de l'expérience ou jusqu'à 24 heures suivant l'achat.

Politique de communication

Communiquez toujours par l'intermédiaire d'Airbnb. Pour protéger votre paiement, ne transférez jamais d'argent et ne communiquez pas en dehors du site ou de l'application Airbnb.

Critères requis pour les voyageurs

8 voyageurs maximum âgés de 10 ou plus peuvent participer. Chaque voyageur doit se renseigner sur les ingrédients utilisés et informer l'hôte de toute allergie ou restriction alimentaire. Les voyageurs doivent également tenir compte du fait que la…
Freysi
Préparer la célèbre saucisse islandaise
64 commentaires
À partir de 92€/personne
64 commentaires
À partir de 92€/personne