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BaKe MEXICAN seasonal bread:Dead, xmas..

Évaluation de 5,0 sur 5 sur la base de 4 commentaires.Mexico, MexiqueDans la collection Cuisine sur Airbnb

En pause jusqu'au 8 octobre.

Afin de protéger la santé de notre communauté, les expériences Airbnb sont suspendues en raison du COVID-19 dans de nombreuses régions. Si vous souhaitez réserver, consultez d'abord les dernières informations disponibles dans le Centre d'aide. En savoir plus

Expérience culinaire organisée par Rebeca

4 heures
Mexicain
Jusqu'à 4 personnes
Proposée en Anglais, Espagnol

Au programme

Imagine the smell of recently baked bread, the smell of chocolate, vanilla, cinnamon, coffee melt together to create an incomparable atmosphere in which YOU'll be the main guest and you'll know the true Mexican tradition. Get ready to put your hands in the dough, feel the textures of the ingredients, get impregnated in the scents of season of the dead (beginning of november) and Christmas holidays in the kitchen of an authentic Mexican home, while I explain step by step the procedure and I give you the tips that have so mch helped me as a professional chef.
I'll tell you about the history that surrounds these breads and my city, I'll entertain you with local drinks and finally we'll make a homemade chocolate with grinder, if you like coffee you'll love to try one of the region in its Mexican version, to enjoy the delicious "pan de muerto" (bread of the dead) or the great "rosca de reyes" made with your hands.
You decide what to bake:
The Day of the Dead season Hojaldra (Bread of the Dead) and a super traditional sweet: Calabaza en Tacha (sweet of pumpkin) or Calaverita de amaranto (Amaranth chocolate calaverita).
NOV/DEC/JAN Rosca de Reyes and xmas cookies. This bread is traditional in Mexican homes on the day of wise men (jan 6) when the kids recive the special gifts from this magical characters. The bread has a little surprise
Also ask for this bread:
De Pulque
De feria
Imagine the smell of recently baked bread, the smell of chocolate, vanilla, cinnamon, coffee melt together to create an incomparable atmosphere in which YOU'll be the main guest and you'll know the true Mexican tradition. Get ready to put your hands in the dough, feel the textures of the ingredients, get impregnated in the scents of season of the dead (beginning of november) and Christmas holidays in the kitchen of an authentic Mexican home, whil…

Rebeca s'engage vis-à-vis de la sécurité

Cet hôte s'engage à respecter les consignes de sécurité et de nettoyage d'Airbnb liées au COVID-19, notamment en suivant les règles de distanciation sociale, en pratiquant une bonne hygiène et en s'assurant que tous les participants portent un masque.
En savoir plus

Ce qui est inclus

  • À manger
    Hojaldra, Rosca de reyes Beverage for enjoy yours breads (té, coffe, chocol...
À partir de 24€
par personne
ven. 9 oct.
10:00 - 14:00
30€ par personne
30€ par personne
dim. 11 oct.
10:00 - 14:00
30€ par personne
30€ par personne
lun. 12 oct.
10:00 - 14:00
30€ par personne
30€ par personne

Faites connaissance avec votre hôte, Rebeca

Hôte sur Airbnb depuis 2016
  • 4 commentaires
  • Identité vérifiée
I’m a pastry chef, I have specialized in bakery, pastry, chocolate in Mexico and abroad. I am a
gastronomy teacher in different universities in my city. I enjoy a lot showing my culture together with techniques, history and knowing the reason for the ingredients and procedures.
Pour protéger votre paiement, ne transférez jamais d'argent et ne communiquez pas en dehors du site ou de l'application Airbnb. En savoir plus
EXPÉRIENCES AIRBNB
Cuisine

Des passionnés de cuisine

Découvrez des recettes traditionnelles et écoutez les anecdotes personnelles d'hôtes locaux.

Des cadres intimistes

Partagez un repas dans des logements uniques, tels que des fermes privées ou des toits-terrasses secrets.

Des expériences approuvées par Airbnb

Chaque expérience est évaluée pour son respect des traditions culinaires.

Le lieu

My house is near the center in one of the oldest neighborhoods in the city. For which it will be easy to arrive.

Évaluation de 5,0 sur 5 sur la base de 4 commentaires.

Suyen
octobre 2019
Amazing! I'm currently travelling through Mexico during October and had seen Day of the Dead bread everywhere. I decided to take the experience and I'm so glad I did. Not only did Rebeca teach me a recipe for the bread which tasted amazing, but sleep also made sweet pumpkin dessert, tried different drinks and generally discussed that Day of the Dead celebrations meant to her and her family. Definitely an experience I would not have been able to do anywhere else.
Amazing! I'm currently travelling through Mexico during October and had seen Day of the Dead bread everywhere. I decided to take the experience and I'm so glad I did. Not only d…
Jen
novembre 2018
This was the best experience. Rebeca is kind and warm. She gave us so much information on the tradition behind the items we were baking. We enjoyed ourselves so much. It was really the highlight of our trip.
Karina
octobre 2018
Rebeca es muy linda y tiene un talento muy grande para cocinar. Todo estuvo bien organizado y la comida fue delicioso!
Jay
octobre 2018
A wonderful experience. Exactly what I wanted and hoped to learn. I would not hesitate to take another class with Rebeca the next time that I visit Puebla. Highly recommended.

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Places disponibles : 22
1 / 2

Préférences alimentaires

Sur demande, l'hôte peut s'adapter aux régimes alimentaires indiqués. Dans ce cas, vous devez l'en informer avant l'expérience.
Allergie aux noix

À savoir

Conditions d'annulation

Toute expérience peut être annulée et intégralement remboursée dans les 24 heures suivant l'achat, ou au moins 7 jours avant qu'elle ne commence.

Critères requis pour les voyageurs

4 voyageurs âgés de 12 ou plus peuvent participer. Les parents peuvent emmener leurs enfants de moins de 2 ans.

Plus de conseils

Clothing and comfortable shoes. A lot of attitude! Comfortable shoes, comfortable clothes.
4 hrs 4:00 - 8:00
If you are interested in another recipe, we can check it.

Ce qu'il faut apporter

Clothing and comfortable shoes. A lot of attitude!