Aller directement au contenu
cours de cuisine

Ceviche et Pisco Sour : découverte et dégustation

cours de cuisine

Ceviche et Pisco Sour : découverte et dégustation

5 commentaires
Durée
3.5 heures
Taille du groupe
Jusqu'à 8 personnes
Proposé en
Anglais, Espagnol, Portugais
cours de cuisine

Ceviche et Pisco Sour : découverte et dégustation

cours de cuisine

Ceviche et Pisco Sour : découverte et dégustation

5 commentaires
Durée
3.5 heures
Taille du groupe
Jusqu'à 8 personnes
Proposé en
Anglais, Espagnol, Portugais

Ce que vous allez faire

The meeting point will be the Kennedy Park in Miraflores then we will start the tour at one of Lima’s most emblematic local markets Mercado de Surquillo, where we will buy the necessary ingredients for our Ceviche and Pisco Sour experience. We will then head to my house in San Isidro, where will open my home kitchen where I will lead you in preparing your very own Ceviche. You will also learn to prepare Pisco Sour by yourself by exchanging experiences about these icons from the Peruvian culinary tradition. We will also have varied appetizers depending on the time of year.

Votre hôte

Sergio

Sergio

Born and raised in Lima, Peru to a family from northern Peru, famous for its seafood, he has always been fascinated by ceviche, not only because it’s Peru’s signature dish, but also due to the varieties he has been able to discover throughout every major region of the country the coast, the Andes and the jungle. Then he moved to Los Angeles and later on to Sao Paulo, Brazil where he had to adapt the dish to incorporate local ingredients while keeping the culinary integrity of the dish intact. Lastly, he is also a pisco connoisseur learning to master the art of marrying the perfect Pisco Sour.

Photos des voyageurs

Commentaires des voyageurs

Section de navigation pour les pages des commentaires

Le lieu

We will start the tour at one of Lima’s most emblematic local markets Mercado de Surquillo.. We will then head to my house in San Isidro, wherewill open my home kitchen where I will lead you in preparing your very own Ceviche.You will also learn to prepare Pisco Sour by yourself.

Disponibilité

Si la disponibilité n'apparaît pas pour la période recherchée, vous pouvez .
samedi 19 octobre    De 11:30 à 15:00.
56€ par personne

Gardez ces informations à l'esprit

Conditions d'annulation

Toute expérience peut être annulée et entièrement remboursée dans les 24 heures suivant l'achat.

Politique de communication

Communiquez toujours par l'intermédiaire d'Airbnb. Pour protéger votre paiement, ne transférez jamais d'argent et ne communiquez pas en dehors du site ou de l'application Airbnb.

Critères requis pour les voyageurs

Un maximum de 8 voyageurs âgés de 18 ou plus peuvent participer.

Alcool

De l'alcool sera consommé pendant cette expérience. Seuls les voyageurs ayant l'âge minimum légal pour consommer de l'alcool pourront en consommer.

Plus de conseils

The food and beverages are included so we need appetite for tasting and learning
Sergio
cours de cuisine
Ceviche et Pisco Sour : découverte et dégustation
5 commentaires
À partir de 56€/personne
5 commentaires
À partir de 56€/personne