Aller directement au contenu
cours de pâtisserie

Préparation du CROISSANT et du PAIN AU CHOCOLAT (chocolatine)

cours de pâtisserie

Préparation du CROISSANT et du PAIN AU CHOCOLAT (chocolatine)

152 commentaires
20 voyageurs récents ont dit avoir vécu une expérience exceptionnelle
Durée
2 heures
Taille du groupe
Jusqu'à 6 personnes
Inclus :
À manger, À boire
Proposé en
Anglais
cours de pâtisserie

Préparation du CROISSANT et du PAIN AU CHOCOLAT (chocolatine)

cours de pâtisserie

Préparation du CROISSANT et du PAIN AU CHOCOLAT (chocolatine)

152 commentaires
20 voyageurs récents ont dit avoir vécu une expérience exceptionnelle
Durée
2 heures
Taille du groupe
Jusqu'à 6 personnes
Inclus :
À manger, À boire
Proposé en
Anglais

Au programme

We propose you TO BE A BAKER DURING 2H :) You bake your croissants and your pain au chocolat with your apron and all the kitchen implements you need ! ONE DOUGH PER PERSON :) EXPERIENCE SOLO, GROUP OR FAMILY IN ENGLISH (not in French ) Private party send us a message before booking and try to book in advance Now we are travelling around the world (Brazil, Argentina, Australia, New Zealand until in may !) to organize the baking classes :) NEXT SPOTS IN ANTIBES IN MAY 2020 !!! We’re delighted to welcome you in our apartment located rue du Safranier in the Old Antibes. 1km from ANTIBES Station 700m from the PARKING « QPARK Pré des pêcheurs » From NICE by train 40 minutes NO CROISSANT MAKING CLASS From the 4th of January 2020 To the 5th of May 2020 1. I bake one dough before the workshop 2. You bake one dough per person 3. We teach you step by step how to bake the delicious croissants & the pain au chocolat 4. You taste your own creations and you have got a full box IMPORTANT * You bake ALONE or WITH OTHERS TRAVELLERS from all around the World ! * NOT BE ALLERGIC (gluten, nuts, milk....) * The experience lasts 2h/2h15 it depends on the group * TRY TO BE ON TIME FOR THE OTHERS TRAVELERS * WE START ON TIME :)

Votre hôte

En savoir plus sur Séverine & Niels

Séverine & Niels

"I strongly recommend this experience for anyone who enjoys baking and wants to get a window into French baking culture" Stephanie "This was a must do experience" Emily "Lots of fun" Rachel We are 2 French hosts, Séverine and Niels, and we’ve organized the FIRST AIRBNB BAKING CLASSES ON THE FRENCH RIVIERA With more than 500 reviews (4,9/5 stars) we’ve been granted « AIRBNB SUPERHOST «  Thank you so much We welcome many travelers all year in our small typical apartment in the OLD ANTIBES (RUE DU SAFRANIER) I've been baking pastries for 15 years and I go to Paris every year for learning new pastries with a french pastry chef We’d like to share our passion with travelers from around the world. After this experience you'll make delicious CROISSANT AND PAIN AU CHOCOLAT and impress your family and friends :)

Ce qui est inclus

À manger
CROISSANT & PAIN AU CHOCOLAT
À boire
COFFEE TEA

Photos des voyageurs

Commentaires des voyageurs

Section de navigation pour les pages des commentaires

Le lieu

My apartment is located rue du Safranier close to the Provencal market and Picasso Museum in the old town

À retenir

Conditions d'annulation

Toute expérience peut être annulée et intégralement remboursée dans les 24 heures suivant l'achat, ou au moins 7 jours avant qu'elle ne commence.

Politique de communication

Communiquez toujours par l'intermédiaire d'Airbnb. Pour protéger votre paiement, ne transférez jamais d'argent et ne communiquez pas en dehors du site ou de l'application Airbnb.

Critères requis pour les voyageurs

6 voyageurs âgés de 5 ou plus peuvent participer. Les parents peuvent emmener leurs enfants de moins de 2 ans.

Les expériences Airbnb sont sélectionnées pour leur qualité

Les expériences Airbnb sont sélectionnées pour leur qualité

  • Des experts locaux

    Animées par des locaux, passionnés par leur activité et l'endroit où ils vivent.

  • Petits groupes

    Avec des groupes de taille réduite, vous ne risquez pas de vous perdre dans la foule.

  • Des critères exigeants

    Chaque expérience est évaluée en fonction de l'accès privilégié qu'elle offre.

Séverine & Niels
Préparation du CROISSANT et du PAIN AU CHOCOLAT (chocolatine)
152 commentaires
43€/personne
152 commentaires
43€/personne