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dégustation

Cuisinez polynésien dans le feu

dégustation

Cuisinez polynésien dans le feu

82 commentaires
Durée
3 heures
Taille du groupe
Jusqu'à 10 personnes
Inclus :
Equipment, Drinks, Food
Proposé en
Anglais
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Cuisinez polynésien dans le feu

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Cuisinez polynésien dans le feu

82 commentaires
Durée
3 heures
Taille du groupe
Jusqu'à 10 personnes
Inclus :
Equipment, Drinks, Food
Proposé en
Anglais

Ce que vous allez faire

The first thing we need to do after you arrive is prepare the umu, our traditional Samoan “ground oven.” While the rocks are heating up, we’ll work on getting the staples ready, such as taro, green bananas, or breadfruit and coconut-cream dishes such as palusami or fai’ai eleni, along with traditional chicken and fish dishes. Most of the food is then placed on top of the hot rocks, covered with green leaves, and sealed in — creating a sort of a steam cooker my people have been using for many centuries. As the food begins to heat up and the smoke drifts through our village, don’t be surprised if your mouth begins to water. Our food may be simple, but it is also incredibly delicious. While that’s happening, I’ll teach each of you to weave your own ma’ilo, a simple-to-make coconut-leaf food plate. The real treat begins when we uncover the umu and dish the food you made into your own ma’ilo. Traditionally, we sit on the ground and eat with our fingers, but we’ll also have more modern chairs and utensils available if you’ll feel more comfortable.

Votre hôte

Creasepaul

Creasepaul

Talofa! I grew up on my native island of Savaii, where from boyhood I gathered and prepared fresh, healthy food for our family; because in Samoa the men do most of the cooking. Since then I’ve taught my own boys how to cook Samoan-style; and I’m happy to teach you, too. If you really like the Samoan food you've prepared during your visit, I’ll even show you how to make it in your own kitchens. Feel free to ask about my extensive Samoan tatau, or tattoo, a proud part of my heritage. By the way, my first name’s not really Samoan: My mom sorta’ named me after her favorite movie, Grease, when I was born.

Ce qui est inclus

Food
Traditional Samoan meal includes vegan and meat dish options
Drinks
Ice cold water
Equipment
All cooking utensils

Photos des voyageurs

Commentaires des voyageurs

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Le lieu

My daytime job is as a Cultural Specialist in the Samoan Village at the Polynesian Cultural Center. I love sharing my culture and wanted to provide a more intimate experience for visitors to dig deeper into my Samoan culture through our traditions. I have arranged to hold this unique activity before the Center opens. This is not a part of the Center’s ticketed activities and will be a special behind the scenes look with me and a few of my friends

Disponibilité

Réservez 2 semaines à l'avance et économisez 20 % sur votre expérience. 

Gardez ces informations à l'esprit

Conditions d'annulation

Toute expérience peut être annulée et entièrement remboursée dans les 24 heures suivant l'achat.

Politique de communication

Communiquez toujours par l'intermédiaire d'Airbnb. Pour protéger votre paiement, ne transférez jamais d'argent et ne communiquez pas en dehors du site ou de l'application Airbnb.

Critères requis pour les voyageurs

Un maximum de 10 voyageurs âgés de 18 ou plus peuvent participer.

Pièce d'identité officielle

Vous allez devoir vous prendre en photo et la photo prise devra correspondre à celle de votre pièce d'identité. Cette opération permet à Airbnb de confirmer qui participe réellement à l'expérience. Vous n'aurez à le faire qu'une seule fois.

Plus de conseils

Wear comfortable outdoor clothes and covered shoes
Creasepaul
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49€/personne
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